kuchař Martin Pecina 


Šperk jako kráva.  Kráva jako šperk.  Abych nemusel vyhazovat kosti z vývarů, začal jsem je recyklovat do podoby elegantních dámských a pánských náhrdelníků. Kosti jsem nejprve čtrnáct dní vyvářel v plodové vodě infuzované prvními dětskými slzami, následně zlehounka přeleštil rounem z mléčných jehňat a na závěr ošetřil bio opunciovým olejem, vyráběným za úplňkových nocí němými albínskými eunuchy. Přírodní kroucená šňůra ze sedminásobně recyklované egyptské bavlny jest uzavřena kvalitními mosaznými koncovkami se silným magnetem, pocházejícím přímo z tajuplné Magnetové hory, a všechny produkty byly vyrobeny podle zásad ekologického zemědělství, které klade důraz na minimalisaci bolesti a utrpení zvířat během jejich celého života. 

Fotografie jsou orientační, neboť každý jeden exemplář, jejž se dotýkaly mé teplé a sametově hebké ruce (tak zoufale neuvyklé manuální práci), jest originálem neopakovatelného tvaru a velikosti. Takže objednávejte směle, byť s vědomím, že náhrdelník Vám z aktuálně dostupných kusů vyberu sám. 

Náhrdelník 
dámský (délka šňůry 45 cm) 
pánský (délka šňůry 57 cm) 
cena 999 zlaťáků českých
objednat: martin@martinpecina.cz